Спроба самоспалення

Близько 16-ї години у понеділок пенсіонерка 1941 року народження в дворі будинку на вулиці Басейній облилася  легкозаймистою рідиною і підпалила себе, повідомляють у центрі громадських зв’язків МВС.

Перехожим вдалося через кілька хвилин збити полум’я і загасити його. Жінка отримала опіки рук та обличчя і була госпіталізована лікарями швидкої допомоги. Міліція з’ясовує мотиви такого вчинку.

Дешева кава – фальшива кава

У Святошинському районі столиці правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху, в якому у 2-грамові пакетики фасувалася кава «Jacobs Monarch».

Як повідомили в центрі громадських зв’язків столичної міліції, цех був розміщений у підсобних приміщеннях, орендованих на території транспортного підприємства. Крім кави, в антисанітарних умовах розфасовували чайний напій «Каркаде». Четверо робітників щодня розсипали фальсифікат у пакетики. Зарплата, яку призначив господар підпільного виробництва, залежала від кількості виготовленої продукції. За кожну упаковану коробку бригаді нараховувалося по 2 гривні. У приміщенні підпільного фасувального цеху вилучено п’ятдесят  кілограмів нерозфасованого кавового порошку. Зразки вилученої підробленої продукції направлено на експертизу. Організатора підпільного цеху затримано. Йому інкримінують статті Кримінального кодексу, що передбачають покарання за виробництво і реалізацію недоброякісної продукції та незаконне використання товарного знаку.

Інф. «ВК»